Jobba hos oss

Kunden i fokus, innovativt och fartfyllt – det är Synsam Lifestyle för medarbetarna!
Vår väg till den bästa kundupplevelsen går givetvis via våra fantastiska medarbetare. En medarbetare som blir sedd ser också sin kund. Hos Synsam tror vi på det möjliga, på mod och lösningar – att göra istället för att snacka. Vi söker ständigt efter dig som vill mycket, är engagerad och tar ansvar – där är grogrunden för att växa i vår koncern.

Som medarbetare inom Nordens ledande optikerkedja erbjuder vi en variation av karriärmöjligheter. Kärnan i vår affär är våra optiker, som hjälper människor att se bra. Efter synundersökningen kommer nästa viktiga steg för våra kunder; att få hjälp med att se bra ut. Då tar våra utbildade Stilexperter vid. Varje människas ansikte är unikt och att finna den form och färg som passar ditt ansikte och din livsstil, är våra stilexperter proffs på. Det är tack vare Synsams uppskattade kundbemötande – att hjälpa människor att se bra och se bra ut – som vi fortsätter att växa.

Vi är ett team
Bakom medarbetarna i våra cirka 480 butiker finns också engagerade team av medarbetare vars uppgift är att utveckla vår verksamhet och att optimera hela vår värdekedja till gagn för våra kunder, vårt samhälle och för vår miljö. Här finns de som utvecklar vårt produktsortiment med fokus på hög modegrad och ansvar för så lite påverkan på vår planet som möjligt. Här finns medarbetare med ansvar för inköp, logistisklösningar, nyetableringar, finans, sustainability, kommunikation och mycket mer. Oavsett vilken avdelning du arbetar på har vi en sak gemensam; vår unika Synsam-kultur.

Våra värderingar bygger vår kultur

  • Kunden i fokus. Kunden är alltid nummer ett inom Synsam. Allt vi gör börjar med vad kunden önskar.
  • Ansvarsfulla. Vi är ärliga, lösningsorienterade och tar ansvar i allt vi gör.
  • Innovativa. Vi är modiga, letar ständigt efter nya idéer och driver förändringar.

Vi gör det roligare
Och så har vi givetvis en massa kul tillsammans när vi utvecklar ögonhälsan och ögonmodet! Vi vågar påstå att Synsam skulle kunna bli nominerade till landets roligaste arbetsplats – alla dagar i veckan! Det handlar helt enkelt om vår inställning, på Synsam har vi bestämt oss – vi vill göra varje dag på jobbet lite bättre. Vill du vara med? Välkommen att berätta om vem du är och vad du kan bidra med! Alla lediga tjänster finner du på respektive lands hemsida.

Sverige
Norge
Danmark
Finland

Välkommen – vi ser dig!