Succékonceptet Ai Eyewear expanderar – öppnar butik i Skärholmen Centrum

Utmanaren Ai Eyewear öppnade sin första butik i Mood-gallerian under 2018. Redan ett år senare utökar det innovativa glasögonvarumärket med butik nummer två i Skärholmen Centrum i södra Stockholm.

– Vi på Ai Eyewear vill alltid tänka nytt och vara tillgängliga för vår målgrupp. Det är lätt att man fokuserar på city, men det finns så många fler intressanta platser, som Skärholmen Centrum, ett välbesökt område med stilmedvetna invånare. Öppningen av Ai i Skärholmen är en milstolpe för oss, säger Martin Daniels, general manager för Ai Eyewear.

Designa dina egna glasögon
Det som särskiljer Ai Eyewear från andra mer traditionella optiker är att du kan designa dina egna glasögon och solglasögon. Där 10 modeller, 10 färger och 10 olika toningar på glasen ger dig 1000 olika kombinationer och möjligheter. Ai riktar sig mot en yngre målgrupp med höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och valmöjligheter.

– Vi vill göra det möjligt för fler att kunna variera glasögon efter stil och humör. Och med vårt abonnemang kan du ha tre par glasögon, för mellan 129 till 349 kronor per månad, beroende på synfel, förklarar Martin Daniels.

Nu invigs butiken i Skärholmen
Butiken i Skärholmen Centrum öppnar 2 maj och erbjuder, förutom en flexibel och smart abonnemangslösning, även gratis synundersökning och givetvis -  kaffe och mobilladdning. Samtliga glasögon, solglasögon och linser går även att köpa på aieyewear.se.

För mer information vänligen kontakta:
Martin Daniels, General manager Ai Eyewear, martin@aieyewear.se


Om Ai Eyewear:
Ai är ett helt nytt koncept inom Synsam Group som utmanar bilden av vad en modern optiker är och vad ett modernt glasögonvarumärke ska vara. Hos oss skräddarsyr kunden tillsammans med hjälp av vår optiker och stylist sina glasögon. Våra 10 modeller, 10 färger och 10 färger på glasen ger 1000 olika valmöjligheter. Med vårt abonnemang kan du ha tre par glasögon, för mellan 129 till 349 kronor per månad.

Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Synsam ingår i Synsam Group en koncernen verksam i sex länder, och som omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.