Synsam öppnar butik nummer 199 i Jönköping

Nu är det dags för nästa butiksöppning för Synsam. Idag den 24 oktober invigs Synsams nya butik i Asecs, ett stort handelscentrum längs med E4:an i Jönköping. Butiken blir därmed Synsams 199:e butik i Sverige.

Under torsdagen invigs och nyöppnas flera butiker i Asecs efter att gallerian byggts om och skapat mer butiksytor och fler butikslokaler. Synsams nya butik i Asecs är på 321 kvm och ligger i den nya ombyggda delen av Asecs.

- Synsam har en tydlig strategi som innebär att vi satsar på mötet med kunden både digitalt och i butik. Vi har ett brett och nytänkande koncept inom ögonmode och ögonhälsa samt en attraktiv butiksupplevelse som kommer att bidra till att stärka kundflödet till Asecs, säger Krister Duwe, Sverigechef för Synsam Group.

Krister Duwe, Synsams Sverigechef

Synsams aktiv aktör
Synsams etableringsstrategi innebär att företaget öppnar nya butiker i attraktiva lägen där folk rör sig. Med fokus på kundupplevelse bidrar Synsam till både nöjda kunder och att stadskärnor och handelscentra fortsätter att utvecklas. Synsam är idag en viktig aktör för fastighetsägare och centrumutvecklare.

Synsam Group är Sveriges ledande optikerretail-kedja och har cirka har cirka 450 butiker i hela Norden, varav 199 i Sverige. Synsam är vinnare av Sveriges bästa butikskoncept 2019.

För mer information vänligen kontakta:
Jenny Fridh, Chief Communications and Sustainability Officer, +46 730 27 70 18, jenny.fridh@synsam.com

Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Synsam ingår i Synsam Group en koncernen verksam i sex länder, och som omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.