Butik nummer 200: Synsam öppnar i Strängnäs

Idag den 14 november säger vi grattis till alla Strängnäsbor när Synsam slår upp portarna till en ny attraktiv Synsambutik på Trädgårdsgatan. Butiken blir Synsams 200:e butik i Sverige, en av tretton nya butiker som öppnats under 2019.

­­­- Vi ser att Synsams nya butiksenheter på kort tid når framgång då det finns en stor efterfrågan på Synsams tjänster inom både ögonhälsa och kedjans attraktiva produkter inom ögonmode. Vår tillgänglighet, med etableringar i centrala lägen där människor rör sig, i kombination med hög kundservice ger oss nöjda kunder som väljer att komma tillbaka till våra butiker. Det är vi mycket stolta över, säger Krister Duwe, Sverigechef för Synsam Group.

Strängnäs är en ort som Synsam länge velat etablera sig i. Kedjan har väntat på rätt läge och har nu hittat det på Trädgårdsgatan 7. Butiken har anställt fem medarbetare; två optiker och tre kundrådgivare.

Synsam Group är Sveriges ledande optikerretail-kedja och har cirka 450 butiker i hela Norden, varav 200 i Sverige. Etableringsstrategin innebär att Synsam satsar helhjärtat på mötet med kunden i butik och – givetvis – möter upp kunden digitalt. Synsam är vinnare av Sveriges bästa butikskoncept 2019.

För mer information vänligen kontakta:
Jenny Fridh, Chief Communications and Sustainability Officer, +46 730 27 70 18, jenny.fridh@synsam.com

Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Synsam ingår i Synsam Group en koncernen verksam i sex länder, och som omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.