Dags för Burlöv: Synsam inviger butik nummer 201

Burlöv Center har varit ett regionalt nav i området i över 40 år. Centrat ligger längs med E22 och E6 och är populärt. Det är enkelt att ta sig dit med allmänna kommunikationer; Skånetrafiken stannar flera gånger per timma på Burlöv Station. Det är en knutpunkt för pendlare med buss och tåg och det finns bra parkeringsmöjligheter för bilburna. Inom ett par år planerar man att bygga ut området ytterligare med flera bostäder och kontor.

- Synsam öppnar ny butik i Burlöv Center därför att det ligger i en expansiv region mellan Malmö och Lund med ett stort upptagningsområde av befolkningen i kommunerna. Vi ska finnas där våra kunder finns. Burlöv Center har cirka tre miljoner besökare per år och dem vill vi givetvis hjälpa med marknadens bästa utbud av ögonhälsa och ögonmode, säger Krister Duwe, Sverigechef för Synsam Group.

Butiken har anställt fem medarbetare; en optiker, en butikschef och tre kundrådgivare. Butiken söker ytterligare en kundrådgivare.

Synsam Group är Sveriges ledande optikerretail-kedja och har cirka 450 butiker i hela Norden, varav 201 i Sverige. Etableringsstrategin innebär att Synsam satsar helhjärtat på mötet med kunden i butik och – givetvis – möter upp kunden digitalt. Synsam är vinnare av Sveriges bästa butikskoncept 2019.

För mer information vänligen kontakta:
Jenny Fridh, Chief Communications and Sustainability Officer, +46 730 27 70 18, jenny.fridh@synsam.com

Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Synsam ingår i Synsam Group en koncernen verksam i sex länder, och som omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.