Synsam öppnar butik nummer 202 i Ronneby

Synsam har bråda invigningstider. Från förra veckans öppning i Burlöv går nu turen öster ut till Ronneby. Här är det Ronnebybon Thomas Gunnarsson som tillsammans med fyra medarbetare kommer hjälpa stadens invånare med ögonhälsa och ögonmode. Ronneby-butiken blir Synsams butik nummer 202 i Sverige.

­­­På Kungsgatan 19, i före detta Skinn- och Väskcenters lokal, slår Synsam idag den 28 november upp portarna till en helt ny Synsambutik. Thomas Gunnarsson är nyrekryterad butikschef, med lång erfarenhet från detaljhandeln och dessutom med rötterna i Ronneby.

Krister Duwe är Sverigechef för Synsam Group:

- Synsam vill finnas där våra kunder finns och vi är övertygade om att Ronnebyborna är behjälpta av lokal tillgång till ögonhälsa och ögonmode i världsklass. Att dessutom ha Thomas ombord, som brinner för både Synsam och Ronneby kommer göra hela denna satsning extra bra, det är jag övertygad om.

Butiken har anställt fyra medarbetare; en optiker, en butikschef och två kundrådgivare.

Synsam Group är Sveriges ledande optikerretail-kedja och har cirka 450 butiker i hela Norden, varav 202 i Sverige. Etableringsstrategin innebär att Synsam satsar helhjärtat på mötet med kunden i butik och – givetvis – möter upp kunden digitalt. Synsam är vinnare av Sveriges bästa butikskoncept 2019.

För mer information vänligen kontakta:
Jenny Fridh, Chief Communications and Sustainability Officer, +46 730 27 70 18, jenny.fridh@synsam.com

Synsam erbjuder ett unikt sortiment av glasögon, solglasögon, linser samt tillbehör för kundens egen stil och unika behov. Utöver detta erbjuder Synsam även en service- och kunskapsnivå inom ögonhälsa av högsta kvalitet. Synsam ingår i Synsam Group en koncernen verksam i sex länder, och som omsätter cirka 3 miljarder SEK och har 2500 anställda i 500 butiker. Butikerna drivs under varumärkena Synsam och Profil Optik. Sedan 2014 ägs Synsam av CVC Capital Partners.